Добрата традиция предлагане за брак и годежния пръстен

Силният пол е този, който прави началната крачка за предложениетинициативата за бракосъчетание, давайки ценен ритуален халка на жената на съществуването му. Този партньорски пръстен е символ на бъдещото съвместноживеене,вярност и обич. Годежният пръстен с диаманти същината му също така маниер да покажем на останалия свят, че сте едно цяло с парньор.
годежни пръстени пловдив
Годежният пръстен се носи обикновено на страната на сърцето, а сватбеният стой обратно – на десницата. Коя страна е отредена за годежната и сватбената пръстен е в заклютителна равносметказапитване налично предпочитание.
Подаряването на скъпоценен пръстен, при изпращането на инициатива забрак е познато още от античността. И до сега тази традиция се е останала и променяла и няма да бъдe оставена и в бъдеще.Годежният пръстен се прави от различни сплави. Ежедневно за изработването се употребяват сплави като злато 14 карата или платина 600 също и месинг. За тези, които не желаят да похарчат доста средства, се показват материали като неръждаема стомана, титан и паладий.
Най-ниските цени на метали обаче доста често могат да докарат до непоносими заболявания. Среброто е сплав който НЕ е целесъобразен за украшения които слагаме всеки ден напримергодежни и венчални пръстени и тъй като то бързо се изхабява и загубвасвоя разкош и пленителност. Най-късно след 12 месецагодежните пръстени от сребро вече са потъмнели,изтъркани са и годниединствено за майката на съпругата. Вашата жена или приятелка заслужава ритуаленпръстени поне от злато 18 карата и разбира се естествените диаманти са за харесваниспрямоциркония.
Sign In or Register to comment.