ronaldo tröja framsteg Ur denna synvinkel

[Klicka för att se >>> kriget: i mitten av förändring för att detonera 'kärnkraft' krig] Ibrahimovic, Rooney, Smalling, Bailey, Fellaini, Valencia - Luke Shaw, Cazorla, Beilai Lin ... ... missa spelare kan nästan uttömma styrkan i en anständig start lineup, ett stort område av förslitning Båda bussar att gå ihop i formationerna, orsakade den internationella matchdag vandringen underskott och fysiska skaderisker ytterligare öka konkurrensen Osäkerheten. Canzhen showdown Konkurrensen är förmågan att anpassa sig till spelarna, samt taktiska färdigheter och förmåga att coacha plats schemaläggning, de två sidorna har sina egna styrkor på detta område, mer mogen taktiska systemet för Arsenal lineup relativt billiga fotbollströjor intakt, relativt stort manöverutrymme tillgängligt Manchester United manager Jose Mourinho är bra på att balansera motståndaren, antog bit för bit, är hans fotboll filosofi envisa engagemang för att överleva i den passiva situationen.


Offensiva skyttar mest av framstegen längs trottoaren, Manchester United spelare kan lita på kanten av bildandet av 'Wai jakt.' Uppenbara fysiska fördelar man, bra försvar på plats takt, goda resultat i Förenta rycka ett trångt utrymme, konkurrensen om en halv mål tenderar att hemmalaget att vinna i slutändan. 2015/16 säsongens första cykel tävling, en gäst hemma hos Arsenal uppnådde den största seger mot Manchester United under de senaste åren, sitter Cazorla framför försvaret med kroppen sju gånger och 12 gånger den effektiva dribbling extraordinära lösa den höga nedläggning Red Devils, som Özil och Sanchez ledde Blitzkrieg seger lade grunden, spanjoren missade förluster som orsakats av positions utbyten inte kan göra upp. I teorin tekniken vänster fotbollströjor barn fot balanserad, stark dribbling förmåga Cazorla beväpnade män - tryck vapen, om han inte kunde döma huruvida Aierneini och Kekui Lin med Zaka, En kombination av vapnenes nedre rygg kommer att vara dålig kontroll av bollen, rädsla för att stänga av bristerna. I denna dåliga situation, Özil eller Sanchez lita retracement av bollen till sina lagkamrater slutföra extra framdrivning, ett drag som är skyldig att vända sig till den offensiva trupper, stöd till dem mottagliga för sparka andra frågor, tillsammans med Ramsay kan inte Närmare vid trottoaren vid öppet är den trånga vägen på vapnen mycket negativ.


[Bianzhao långsam, gradvis glida in i avgrunden av beväpnade män] I fallet med Ramsey och Monreal inte bilda åtsittande, Wenger tvingades Wales mittfältare 'befriade' till vägen genom den framryckande Sanchez är ansvariga för attacken, Özil vänster spela video front, vände offensiva formation beväpnade män in i ett slagsmål med två vingar ryggar paket axialläge spelare ofta överlappande smala ingen front array. Mittfält konfrontation intensifieras, en vinge (VS fullback fullback) fortsätter att inträffa, underlättar denna situation bildandet av de tekniska egenskaperna Boge Ba, Herrera och Valencia play - efter mittfältare ansträngningar av United besittning i den andra halv offensiv fas har ökat från mindre än 40% under det första halv till 63 procent, Monreal och Jenkinson vaktar portarna till två sönder under inflytande av Fords Valencia och Rush . Kombinationen av Rush Ford, Marshall och Mata gång verkade sida vid sida i strid hemma seger över Leicester i spelet, Bo Geba och Ibrahimovic två toppar bildar en dubbel lock runt toppen av de viktigaste områdena för ungdomar använder Snabbsprid ribbområdet i en jordad jord. Efter matchen en Real Madrid RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 halv domstol offensiv och försvar utvecklingar, Mourinho lärjungar gradvis bli av med bojor inneboende i den inställda positionen, Mata, som förlitar sig på promenad slet förändras försvars beväpnade män. Spelet, Mr Bo Geba hundra miljoner yuan i förväg offensiva, skapa möjligheter för bidrag, som leds, långväga, etc. har förbättrats avsevärt styrkan i laget, spelade han i Uniteds mittfält styrka kan gradvis omvända Nackdelar och att uppnå en omfattande undertryckning av nyckelfaktorerna.

Värt ser fram emot, och Herrera har två partners Carrick steg kvasi-steg poäng, ta en mogen system av taktik utdelningen är kumulativ har Boge Ba nått en kritisk punkt för kvantitativ och kvalitativ förändring. Enkel sida, har Manchester United attack vänster runt där Rush Ford lanserade, spanjorerna fortsätta att delta i den regionala kopplingen cruising vänster, höger aktiv i den första halvan av Herrera kommer närma sig denna sida, Pogba som den högsta punkten i den ambassaderade bakhållen vid fjärranlägget som väntar på att träffas. Dock är Mata mål att bryta dödläget från en tidigare som ett asymmetriskt angrepp på den högra sidan av bollen, Manchester Uniteds 'Variations' så att den besökande laget försvarare av vakt, antalet dominerande lokala beväpnade män dök inte tittar Titta på real madrid tröja människors problem. Kampanjen, Wenger långsamma svar inte bara i makrot (utbyten och taktiska justeringar), men det speglar också mikronivå, såsom risken för pre-mening och övriga: Manchester United skulle ha använt denna taktik 'avledning' innan den enkla sidan, i efter kontinuerlig krångel kring Mata \u0026 Herrera region, Manchester United i sista stycket plötsligt i mitten av första halvlek och gjorde upprepade gånger lämnat restriktionsområdet, professor tydligen inte lära av aura. Självklart har kontrastlinjen visat benen i Manchester United, Arsenal i raddjupfördel eller för att hjälpa dem att återfå en stad.

Taktiskt sett stil, Wenger och Mourinho förlitar sig på tolkningen av stil till den extrema unilateralism var en framgång coach, två rådande situationen visar också kraven på dagens fotbollstränare förändringar: oroliga tider Premier League konkurrens atmosfären värms upp, uppdateringar och förändringar gradvis förkorta cykel taktisk kunskap, måste en framgångsrik coach baseras på en mogen taktiskt system som bygger på kontinuerlig innovation för att göra ronaldo tröja framsteg. Ur denna synvinkel, desto större ålder, men Wenger är i framkant av tiden, eftersom Al Ittihad seger (19 Jan 2015), beväpnade män i en stark dialog, så att bollen hit counter har varit Inte en hemlighet, professorn lanserade denna säsong utan främre matris är fortsättningen av sina 'skumma' idéer. Naturligtvis förändring till följd av hög avkastning måste åtföljas av en hög risk för slarvig rund förlorare, överväldigad av en gäst erfarenheter och lärdomar Theatre of Dreams skördade en minut mer värdefullt än en lyckträff erhållits.
Sign In or Register to comment.